تبلیغات
 
شانس برخورداری زمین از حیات 82 درصد است 1394/11/20

محاسبات جدیدی که برای ارزیابی سکونت‌پذیر بودن سیارات فراخورشیدی طراحی شده، نشان داده است که زمین 82 درصد شانس برخورداری از حیات دارد.

کاوشگر چینی در نیمه پنهان ماه 1394/10/26

چین قصد دارد با پرتاب یک کاوشگر در سال ۲۰۱۸، برای اولین بار نیمه پنهان ماه را مطالعه کند.

اروپا به دنبال ایجاد پایگاه فضایی در ماه 1394/10/15

علاقه روزافزونی برای اولویت دادن به ماه به عنوان مقصد بعدی انسان در اعماق فضا وجود دارد؛ چرا که این مقصد می‌تواند سکوی پرتابی برای گسترده کردن اکتشافات انسان در منظومه شمسی و بویژه مریخ باشد.

بخش فارسی پروژه بین المللی آذرخش عضو فعال می پذیرد 1394/06/02

بخش فارسی پروژه بین المللی آذرخش، تعدادی محدود عضو ناپیوسته می پذیرد، علاقه مندان واجد شرایط می توانند تا تاریخ 10 شهریور ماه نسبت به ارسال رزومه درخواست عضویت نمایند، عضویت ناپیوسته در این مجموعه کاملا رایگان می باشد.

سومین مدرسه تابستانی نجوم IOTA/ME 1394/04/22

سومین مدرسه تابستانی نجوم IOTA/ME (1394) در شهر یزد برگزار می شود

کارگاه منطقه ای اختفا و گرفت در شیراز 1394/04/17

انجمن اخترشناسی شیراز قصد دارد در راستای ترویج دانش نجوم و آموزش مباحث کاربردی و تخصصی، کارگاه منطقه ای یک روزه اختفاء و گرفت، با همکاری بخش خاورمیانه انجمن بین المللی زمان سنجی اختفاء

کشف شواهد بیشتر از شباهت قمر زحل به زمین 1394/04/03

اخترشناسان موفق به کشف شواهدی از شباهت قمر تیتان به سیاره زمین شده‌اند.

دولت روحانی فناوری فضایی را برای افزایش رفاه مردم می‌خواهد، نه نمایش! 1394/01/27

دانش > نجوم - روز گذشته مراسم معارفه ریس جدید سازمان فضایی ایران برگزار شد. سخنان مسئولان جدید فضایی کشور نشان می‌دهد دولت روحانی می‌خواهد با تدبیر مشکلات فناوری فضایی کشور را حل کند.

کارگاه شناخت و جستجوی شهاب سنگ ها 1394/01/25

انجمن پژوهشی شهاب و شهاب سنگ(RAMM) با حمایت سازمان فضایی ایران، در نظر دارد کارگاه شناخت و جستجوی شهاب سنگ ها را به همراه برنامه عملی و صحرایی در تاریخ 9 و 10 اردیبهشت 1394 در استان البرز برگزار نماید.

از پروژه فضاپیمای سرنشین‌دار ایرانی چه خبر؟ 1393/12/26

محققان پژوهشگاه فضایی ایران در حال طراحی و ساخت فضاپیمای سرنشین‌داری برای انتقال و بازگرداندن فضانورد تا محدوده ۱۵۰ تا ۲۰۰ کیلومتری سطح زمین هستند.

هفت دلیل کارشناسی بر درستی پیشنهاد رییس‌جمهور در حوزه فضایی کشور 1393/12/03

سیاست‌های غیرکارشناسی دولت قبل در حوزه فضایی، دانشگاه‌ها را نیز تحت تأثیر قرار داد اما رییس‌جمهور راه‌حل مدبرانه‌ای برای رشته‌های فضایی دانشگاه‌ها ارائه داده است.

احمدی‌نژاد از پرتاب موشک به فضا چه هدفی را دنبال می کرد؟ دولت یازدهم به دنبال چیست؟ 1393/11/19

نتایج نظرسنجی‌ای که سال گذشته در دانشگاه تهران انجام شد نشان می‌دهد اکثریت کارشناسان صنعت هوافضای کشور، فناوری فضایی را برای افزایش کیفیت زندگی مردم می‌خواهند نه تبلیغات.

مسیر فعالیت‌های فضایی کشور در دوره احمدی‌نژاد دچار انحراف شد 1393/11/05

تغییرات ساختار فضایی کشور در دولت قبل عامل به انحراف کشیده شدن مسیر فعالیت‌های فضایی کشور شد، طوری که سازمان فضایی ایران در پنج سال گذشته خروجی مناسبی نداشت.

یکصد و شصت و هفتمین شماره ماهنامه فضانورد منتشر شد 1393/11/04

یکصد و شصت و هفتمین شماره ماهنامه فضانورد با ده‌ها مطالب جذاب و خواندنی در 56صفحه منتشر شد. در این شماره، ناگفته‌هایی از برنامه‌های فضایی ایران به قلم کارشناسان و مدیران پروژه کاوشگر پژوهش منتشر شده که در آن به چگونگی دست‌یابی ایران به فناوری ارسال

ثبت نام پنجمین کارگاه بین المللی اختفا و گرفت 1393/10/03

پنجمین گردهمایی سالیانه قسمت خاورمیانه‌ای مجمع جهانی زمان‌سنجی اختفا، امسال به صورت کارگاه بین‌المللی در دو کمیسیون مجزای "اختفا" و "گرفت" برگزار می گردد.

گزارش تصویری: از شکست‌های فضایی در آمریکا تا بازگشت مدارگرد ماه چین به زمین 1393/08/13

در هفته ای که گذشت رویداد هایی فضایی روی داد که شکست دو ماموریت تجاری، بازگشت تجهیزات ارسالی به ماه و پرتاب موفقیّت آمیز کپسول باری پروگرس از جمله ی آنان است. در این گزارش گذری بر آنچه در این هفته گذشت خواهیم داشت.

آرزو می خواه لیک اندازه خواه 1393/07/09

نقد و تحلیل پوریا ناظمی در خصوص برنامه ارسال انسان به فضا که توسط سازمان فضایی ایران اعلام شده است.همچنین نگاهی دارد به موضوع ساخت رصد خانه ملی ایران.

ساخت و پرتاب نخستین تلسکوپ فضایی ایران 1393/07/08

قائم مقام رییس سازمان فضایی ایران از پرتاب یک محموله زیستی دیگر به فضا تا پایان سال و پیگیری ساخت و پرتاب نخستین تلسکوپ فضایی ایران به عنوان بخشی از برنامه های آتی این سازمان خبر داد.

بحران مدیریت در سازمان فضایی ایران 1393/05/22

مدیر گروه هوافضای دانشکده مکانیک دانشگاه تربیت مدرس معتقد است عدم موفقیت سازمان فضایی در پروژه‌های ماهواره‌ای خود باعث عدم توجه دولت یازدهم به این سازمان شده است.

شماره ۲۴۰ ماهنامه نجوم منتشر شد. 1393/05/19

شماره ۲۴۰ ماهنامه نجوم منتشر شد. این شماره نگاهی به شهاب‌سنگ‌های پیدا شده در ایران و روند بررسی شهاب‌سنگ‌ها برای جست‌وجوگران شهاب‌سنگ‌ها دارد.ژرفای این شماره مطالبی برای علاقه‌مندان به عکاسی رد ستاره‌ها و عکاسی به روش مرور زمان را مورد بررسی قرار داد

دومین مدرسه تابستانی نجوم IOTA/ME 1393/05/11

دومین دوره از مدرسه تابستانی نجوم IOTA/ME با عنوان "نجوم نیمه‌حرفه‌ای با تلسکوپ‌های کوچک" برگزار خواهد شد. این دوره با مشارکت انجمن نجوم آیاز، پژوهشکده ستاره‌شناسی دانشگاه تبریز، سازمان فضایی ایران، المپیادهای علمی ایران آیریسک، و همکاری علمی رصدخانه

اولین مدرسه تابستانی نجوم گیلان 1393/04/11

موسسه علمی پژوهشی نجم شمال با همکاری شاخه خاورمیانه مجمع جهانی زمان سنجی اختفاهای نجومی(IOTA/ME) و انجمن پژوهشی شهاب و شهاب سنگ(RAMM)در نظر دارد اولین مدرسه تابستانی نجوم گیلان را در تاریخ 15 و 16 اَمرداد در دانشکده علوم پایه دانشگاه گیلان برگزار نم

آموزش و پرورش ازترویج دانش فضایی غافل است 1393/03/26

مهمترین دستگاه آموزشی دولتی یعنی وزارت آموزش و پرورش که باید اهمیت دانش فضایی و موقعیت ایران در فناوری فضایی را به خوبی درک کند، هنوز در خواب است

ساعت سازمان فضایی هنوز خواب است! 1393/02/10

کارشناسان ادعا می‌کنند اشتباهات عجیبی که در دولت‌های نهم و دهم در زمینه فناوری فضایی رخ داد، موجب شده است تا این فناوری در دولت کنونی هم در حالت بلاتکلیفی قرار بگیرد.

ثبت نام در ماراتن مسیه یازدهم آغاز شد. 1392/11/20

یازدهمین ماراتن ملی مسیه توسط پیشگامان نجوم کارمانیا٫انجمن هلال کویر٫انجمن نجوم ایران و هسته پژوهشی نجوم دانشگاه شهید باهنر کرمان در روزهای ۱۳-۱۶ اسفند ۱۳۹۲ برگزار خواهد شد.

ثبت نام در ماراتن مسیه یازدهم آغاز شد. 1392/11/12

یازدهمین ماراتن ملی مسیه توسط پیشگامان نجوم کارمانیا٫انجمن هلال کویر٫انجمن نجوم ایران و هسته پژوهشی نجوم دانشگاه شهید باهنر کرمان در روزهای ۱۳-۱۶ اسفند ۱۳۹۲ برگزار خواهد شد.

با پروفسور یوسف ثبوتی، چهره ماندگار فیزیک ایران 1392/11/07

پروفسور یوسف ثبوتی ازجمله محققان و دانشمندان سختکوشی است که می‌توان او را گنجینه‌ای از تجربیات ارزشمند دانست. او را پیشکسوت علم نجوم در ایران می‌شناسند و سال 1380 به عنوان چهره ماندگار فیزیک انتخاب شد.

تدبیر فضایی چیست، پرتاب میمون به زیر مدار یا حفظ نقاط مداری از دست عرب‌ها ؟ 1392/10/04

با این که سازمان فضایی دستاوردهای ارزشمندی داشته اما متاسفانه در چند سال اخیر نقاط مداری ایران که از مهم‌ترین سرمایه‌های ملی کشور به حساب می‌آمدند، از دست رفته‌اند.

پرتاب نسل اول کاوشگر اعزام فضانورد در گام بعدی 1392/10/03

مدیر پروژه کاوشگرهای فضایی ایران گام بعدی این برنامه را پرتاب نسل اول کاوشگر با کپسول ویژه حمل فضانورد در مقیاس واقعی یا کوچکتر عنوان و پیش بینی کرد طی چهار سال آینده ایران به توانایی اعزام فضانورد به پرواز زیرمداری دست یابد.

آیا پرتاب میمون به فضا غرور ملی مردم را واقعا افزایش می‌دهد؟ ‏ 1392/09/23

موضوع پرتاب هفتمین کاوشگر ایرانی همراه با میمون فضانورد در حالی مطرح است که به عقیده کارشناسان، بهتر است ‏برنامه‌های فضایی ایران روی ماموریت‌های بدون سرنشین متمرکز شود.‏

به جز ایران، پرتاب انسان در اولویت برنامه‌های فضایی هیچ کشوری نیست 1392/09/04

در حالی که ادعا می‌شود پرتاب انسان به فضا برای اقتدارآفرینی و تقویت زیرساخت‌های کشور ضروری است، هیچ کشوری چنین اقداماتی را در اولویت برنامه‌های فضایی قرار نداده است.

IOTA/ME عضو ناپیوسته می‌پذیرد. 1392/08/20

قسمت خاورمیانه‌ای مجمع جهانی زمان‌سنجی اختفاهای نجومی (IOTA/ME) در آغاز چهارمین سال فعالیت، در دپارتمان‌های گرفت، و اختفا و بررسی‌های فرانپتونی،‌ عضو ناپیوسته می‌پذیرد.

آیا سازمان فضایی از اشتباهات سال‌های اخیر خود درس می‌گیرد؟ 1392/07/24

سازمان فضایی ایران زیرمجموعه معاونت اجرایی ریاست‌جمهوری شد. آیا این تغییر می‌تواند به این سازمان در دست‌یابی به اهداف تعیین‌شده در ‏سند چشم‌انداز و اساسنامه آن کمک کند؟

سازمان فضایی ایران زیرمجموعه معاونت اجرایی رییس‌جمهور شد. 1392/07/23

با ابلاغ دکتر حسن روحانی،‌ رییس‌جمهور کشورمان، سازمان فضایی ایران که پیش از این زیر نظر مستقیم رییس‌جمهور بود، به شکل فعلی و با حفظ یکپارچگی، زیر نظر معاونت اجرایی ریاست‌جمهوری ادامه فعالیت می‌دهد.

آغاز طراحی قوی‌ترین تلسکوپ اپتیکی خاورمیانه در ایران 1392/07/21

مدیر توسعه طرح رصدخانه ملی ایران، قطر آینه تلسکوپ رصدخانه ملی ایران (INO340) را سه متر و 40 سانتی‌متر توصیف کرد و از آن به عنوان قوی‌ترین تلسکوپ اپتیکی در ایران و منطقه نام برد.

فناوری جدید برای ساخت کاوشگرهای رباتیک هوشمندتر 1392/06/24

با وجود دستاوردهای علمی مریخ نوردهای مختلف ناسا، نسل آینده کاوشگرهای رباتیک به فناوری های جدیدی برای انجام مأموریت در مقاصد دور دست فضایی نیاز دارند.

آیا ایستگاه فضایی بین‌المللی تا سال 2020 دوام می‌آورد؟ 1392/06/13

تجزیه و تحلیل مهندسی و ارزیابی ریسک برای تعیین امکان حفظ ایستگاه فضایی بین المللی تا چند دهه آینده در حال انجام بوده و نتیجه آن بزودی اعلام خواهد شد.

سرنخ جدید از تصویر جهان در 100 هزار سال پس از انفجار بزرگ 1392/05/19

پژوهش محقق ایرانی مؤسسه «جهان اولیه» کره جنوبی با همکاری محققان آزمایشگاه ملی «لاورنس برکلی» و «مرکز کیهان‌شناسی تاریک» دانمارک به ارائه سرنخ‌های جدید از آنچه ممکن است بین 100 تا 300 هزار سال پس از انفجار بزرگ رخ داده باشد، پرداخته است.

مریخ‌نورد جدید ناسا راهی فضا می‌شود 1392/04/22

مریخ نورد جدید ناسا با هدف یافتن حیات میکروبی و جمع‌آوری نمونه برای بازگرداندن به زمین، سال 2020 میلادی راهی سیاره سرخ خواهد شد.

گزارش رویت هلال رمضان موسسه علوم آسمان مهر 1392/04/22

گزارش برنامه رویت هلال ماه مبارک رمضان سال 1434 هجری قمری موسسه علوم آسمان مهر و خانه نجوم پروفسور گنجی بیرجند

نخستین مدرسه تابستانی نجوم در ایران برگزار خواهد شد. 1392/04/06

نخستین دوره از مدرسه تابستانی نجوم در ایران از طرف IOTA/ME و با حمایت شهرداری شاهین شهر، سازمان فضایی ایران و اتحادیه جهانی نجوم (IAU) از ۲۱ تا ۲۴ امرداد ماه ۱۳۹۲ به مدت ۴ روز برگزار خواهد شد.

ارسال جدیدترین موشک سرنشین‌دار چین به فضا 1392/03/18

رسانه‌های دولتی چین اعلام کردند که این کشور در جدیدترین مرحله از یک برنامه جاه‌طلبانه برای ساخت یک ایستگاه فضایی، موشک سرنشین‌دار بعدی خود را با سه سرنشین در اواسط ماه ژوئن به سوی یک ماژول ففضایی تجربی پرتاب خواهد کرد.

برنامه روسیه برای بمباران ضایعات فضایی و ردیابی سیارکها 1391/12/25

مقامات روسی در حال برنامه‌ریزی برای حفاظت از زمین در برابر ضایعات پرنده فضایی با استفاده از بمبهای اتمی و تجهیز سیارکها با یک چراغ ردگیری هستند.

24 اسفند 91: دومین ماراتن مسیه ماهنامه نجوم 1391/11/20

ماهنامه نجوم پس از حدود 12 سال برای دومین بار ماراتن مسیه را در کاروانسرای قصر بهرام با همکاری شرکت طبیعت گردی آفتاب کلوت برگزار می کند. از خوانندگان ماهنامه و علاقه مندان در سراسر ایران، به ویژه رصدگران تیزبین اجرام ژرف آسمان برای حضور در این برنامه

فضانورد ایرانی باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟ 1391/11/18

به دنبال اعزام موفق میمون فضانورد توسط سازمان فضایی ایران، این کشور به ششمین کشور با توانایی پرتاب مستقل موجود زنده به فضا بدل شده است. این پرتاب، گامی مهم برای پرتاب نخستین فضانورد ایران به فضا به شمار می‌رود.

داستان یک سفر پرداستان! 1391/11/14

برنامه این هفته آسمان شب به بررسی پرواز 16 دقیقه ای میمون فضایی ایران اختصاص دارد.

اقیانوس‌های فراخورشیدی (بخش نخست) 1391/10/01

آیا تلألو نور یک سیاره می‌تواند نشان از اقیانوس‌های سطحی در برون سیارات باشد یا خیر؟

ثبت نام دومین جشنواره نجوم قشم آغاز شد. 1391/08/17

جشنواره نجوم قشم برنامه ای است که نخستین بار در بهمن 1389 با الگوبرداری از فستیوال های بین المللی نجوم و استارپارتی های شناخته شده جهان در جزیره قشم برگزار شد.

هدف بزرگ بعدی ناسا مشخص شد: بازگرداندن نمونه‌های سنگ از مریخ 1391/07/08

بر اساس برنامه‌ریزی جدیدی که به تازگی منتشر شده، حرکت بعدی ناسا روی مریخ تمرکز بر برگرداندن نمونه‌های سنگی مریخ به زمین خواهد بود؛ ماموریتی که شاید به صورت همکاری میان یک ربات و یک فضانورد انجام شود.

گپی با دکتر لی، مدیر برنامه کاوش مریخ در جی پی ال 1391/06/01

دکتر فوک لی (Fuk Li) هم اکنون مدیریت برنامه کاوش مریخ را در جی پی ال بر عهده دارد. دکتر لی متولد سال ۱۹۵۳ در هنگ‌کنگ است. او در سال‌های ۱۹۷۵ کارشناسی و در ۱۹۷۹ دکترای خود را در رشته فیزیک از موسسه فناوری ماساچوست (MIT) اخذ کرده است. دکتر لی در سال ۱

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید